BadlFest No. 11!

Od 21. do 24. srpnja Krapinske Toplice postaju kulturno - zabavni centar središnje Hrvatske, jer vrijeme je za 11. po redu BadlFest.

Festival je dobio ime po Jakobu Badlu, utemeljitelju zdravstvenog turizma u Krapinskim Toplicama. Tih se dana spaja duh prošlog vremena, tradicije i moderne kulture. Na atraktivnim lokacijama održavaju se glazbene večeri pod zvijezdama, niz kulturnih i sportskih događanja, te uživanja u prirodi i termalnim izvorima.

Kroz ova 4 dana pripremili smo razne programe, BadlFun - 11 koncerata za 11 godina festivala, veseli dječji BadlKids program, BadlSport s trailom, starodobnim vozilima, šahovskim, malonogometnim i odbojkaškim turnirom te školu ronjenja. Na GastroBadlu u organizaciji Udruženja obrtnika Krapinske Toplice svoje će kuhače ukrstiti preko 100 sudionika, a sve će imati posebnu humanitarnu notu.

Svake godine s nama je program BadlArt, gdje vrijedni umjetnici pod višestoljetnim krošnjama kestena stvaraju svoja djela koja poklanjaju Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice. BadlHealth, kao izuzetno vrijedan dio programa na izvoru termomineralne vode, priprema Specijalna bolnica sa serijom događanja te organiziranim nordijskim hodanjem koje vode renomirani fizijatri u sklopu post-covid rehabilitacije.

Za tradiciju i kulturu brinu sva toplička udruženja i organizacije; tako se već tradicionalno, a vezano uz blagdan Marije Magdalene, možete popeti na brdo Magdalena nad Krapinskim Toplicama, sudjelovati u svetoj misi i uživati u raznim delicijama te programu lokalnih udruga. S nama su još Kino u parku i matineja u Kinu Toplice, a sam program BadlFesta počinje otvaranjem izložbe Topličkih retro razglednica u organizaciji Općinske knjižnice Krapinske Toplice.

Pozivamo Vas na BadlFest, uživajte u termalnim izvorima, bogatoj gastronomskoj ponudi i programu pod zvijezdama!

Više na:

BadlFest Krapinske Toplice | Facebook

BadlFest vol.11 (@badlfest) • Fotografije i videozapisi na Instagramu

hvala